Regula nr 1:

Have fun and share! :).

luni, 1 februarie 2010

Episodul 47: La mulţi ani! Partea a doua

Am adus din bucătărie o sticlă de vin şi 4 pahare, pe care le-am pus pe masă.
Andrei s-a ridicat pentru a putea desface mai uşor sticla de vin, motiv pentru care am fost nevoită să mă aşez lângă Tudor.
-La multi ani, Ioana! mi-a soptit el la ureche.
-Multumesc! i-am raspuns eu inca socata ca il am in fata ochilor dupa atata timp in care nu am mai stiut nimic de el...
Dupa ce am ciocnit un pahar, Ana s-a dus in camera lui Mihai, unde era si Cassandra ca sa vada ce mai face fetita ei. La scurt timp, a fost urmata de Andrei, care a vrut sa faca in asa fel incat eu si Tudor sa ramanem singuri.
Si asa s-a si intamplat.
Eu si Tudor am ramas singuri pe canapea, uitandu-ne unul in ochii celuilalt pentru cateva secunde, dupa care si-a facut curaj sa zica ceva...
-Cum te mai simti? Mi-a spus Andrei ca ti-ai deschis un restaurant in apropiere de Bucuresti, dar nu am reusit pana acum sa ajung acolo, din pacate...
-Mai bine.. nu este un restaurant.. este mai degraba o.. bodega
-Eh cum asa ? nu cred...
-Daca iti zic...Sa vii intr-o zi pe acolo sa vezi...
-O sa vin.
...
-Si, tu ce ai mai facut? Ce mai face Marian?
-Pai merge si el la gradinita.. Ii place mult, sunt multi copii cu care se joaca si nu ii mai este asa dor de mama lui... Desi ar vrea una.. iti dai seama..
-Pai pentru un copil de numai 4 ani mama este indispensabila...
-Asa este.. Dar daca nu se poate..
...
Au urmat cateva secunde in care niciunul din noi nu a mai scos niciun sunet, dupa care mi-am luat inima in dinti si l-am intrebat:
-Si.. te intalnesti cu cineva?
-Eu? Nu.. De cand te-am cunoscut pe tine nu prea mi-a stat gandul la altele.. Dar tu... tu te vezi cu cineva?
-Nu.. De cand cu restaurantul nu am mai avut timp pentru dragoste.. Mi-am ocupat timpul cu restaurantul.. tocmai pentru ca am crezut ca m-ai uitat si ca asta am incercat sa fac si eu.. sa te uit.
-Si.. M-ai uitat?
-Nu.. sunt seri in care ma gandesc ore in sir la cum ar fi fost daca nu avea loc accidentul ala, daca nu ne certam atunci...
-Nu are rost sa te gandesti "cum ar fi fost daca.."... Mai bine te gandesti cu e acum...
-Cum ti se pare ca e acum ?
S-a apropiat de mine si simteam cu inima ii batea din ce in ce mai tare...
Ne uitam unul in ochii celuilalt si nu ne-am putut abtine... Ne-am sarutat.
In scurt timp au venit Ana si Andrei din dormitorul lui Mihai, moment in care Andrei a inceput cu glumele sale enervante, cum ar fi "uite proumbeii" sau "cip-cirip, cip-cirip, cred ca in curand o sa auzim clopote de nunta in casa asta"
Toata seara am vorbit despre ce s-a mai intamplat in aceasta perioada de aproape un an in care nu am mai tinut legatura cu Tudor si am decis sa ne mai acordam o sansa, dar ca de data aceasta sa nu ne mai certam din orice pentru ca am simtit pe propria-mi piele efectele negative pe care o cearta le poate avea asupra unei persoane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu