Regula nr 1:

Have fun and share! :).

miercuri, 3 februarie 2010

Miss Boboc Bucuresti 2010În competiţia Miss Boboc Bucureşti 2010, desfăşurată în cadrul Galei Balurilor 2010, s-au înscris deja 28 de câştigătoare ale concursurilor locale desfăşurate în diverse licee, iar alte 15 liceene sunt aşteptate să-şi confirme participarea până la jumătatea acestei luni. Participantele vor fi implicate în tot soiul de activităţi de instruire, precum şi altele cu caracter social şi cultural, toate acestea cu un singur obiectiv: acela de a oferi publicului Galei Balurilor 2010 un spectacol de frumuseţe în toată regula.

Pe parcursul celor aproape patru luni de pregătiri, participantele la concursul Miss Boboc Bucureşti 2010, vor deprinde paşii de defilarea şi mişcarea scenică de la Mihaela Roşu şi Andra Chirnogeanu, două coregrafe cu expertiză în pregătirea concurentelor pentru astfel de evenimente. În plus, fetele vor lua lecţii de oratorie şi branding personal, care le vor fi utile în cadrul prezentării private pentru juriu şi a celorlalte întâlniri programate înaintea marelui eveniment.

Pe parcursul pregătirilor pentru concursul Miss Boboc Bucureşti 2010 se vor realiza ieşiri în diverse locaţii şi obiective, cât şi deplasări cu caracter social şi cultural. De asemenea, pregătirile concursului implică numeroase şedinţe foto şi video pentru realizarea albumelor de imagini şi pentru realizarea platformei de voting pentru premiul de Miss Popularitate 2010 - ce urmează a fi lansată la 1 martie 2010.

Conform regulamentului conceput pentru concursul Miss Boboc Bucureşti 2010, data limita de înscriere este 25 februarie 2010. Pentru a se înscrie, viitoarele concurente trebuie să completeze fişa de înscriere pe care au primit-o în noaptea evenimentului din liceul din care provin sau pe care o pot gasi pe site-ul www.galabalurilor.ro la secţiunea “Înscrieri Miss” şi să obţina acordul din partea direcţiunii, a părinţilor şi să semneze declaraţia pe proprie răspundere. În cazul în care ocupanta locului 1 dintr-un liceu nu doreşte sau nu poate participa din diverse considerente, se aplică principiul “first runner up”, astfel încât, locul următor se poate înscrie să-şi reprezinte liceul şi să devină Miss Boboc Bucureşti 2010.

Un comentariu:

  1. media si vulcanescu sunt cele mai frumoase.succes fetelor

    RăspundețiȘtergere