Regula nr 1:

Have fun and share! :).

luni, 1 martie 2010

Miss Boboc Bucuresti 2010

Tu pe cine susţii în competiţia pentru titlul Miss Boboc Bucureşti 2010?

De astăzi, 1 martie 2010, îţi poţi susţine favorita şi îi poţi garanta un loc în semifinala concursului de frumuseţe Miss Boboc Bucureşti 2010. Intră http://miss.galabalurilor.ro, cunoaşte concurentele şi votează-ţi favorita!

Platforma de voting “Miss Popularitate” face parte din proiectul Gala Balurilor 2010 şi urmăreşte să devină un loc de întâlnire între tinerele concurente şi susţinătorii lor. Fetele se dezvăluie publicului, vorbind despre hobby-urile lor şi aşteptările cu care au intrat în competiţie, în timp ce la capitolul frumuseţe, imaginile vorbesc de la sine: calităţile fiecărei concurente au fost evidenţiate de un fotograf profesionist pentru realizarea galeriilor foto personale. Liceenele poartă creaţii semnate de designerul Carmen Herşcovici, KFashion.

Conform regulamentului Galei Balurilor 2010, concurenta care va reuşi să strângă cele mai multe voturi până pe data de 21 mai, orele 00:00 - când se va închide oficial platforma de voting, va fi înscrisă automat în semifinala concursului Miss Boboc Bucureşti 2010. Astfel, cu fiecare vot obţinut, favorita voastră este mai aproape de marele titlu!

Pe lângă şedinţele de pregătire, care sunt deja în derulare, concurentele vor participa la sesiuni de personal branding, menite să le ajute să-şi pună în evidenţă calităţile, precum şi la diverse activităţi cu caracter social şi cultural. Parcursul concurentelor, de la câştigătoare ale concursului de frumuseţe din liceul lor, până la seara decernării titlului Miss Boboc Bucureşti 2010, va putea fi urmărit pe http://miss.galabalurilor.ro. Aceasta va fi actualizată permanent cu noi informaţii care să vă ajute să decideţi care dintre fete merită să poarte mult-râvnita diademă pe 23 mai.

Rezultatele finale ale votului publicului vor fi aflate în cadrul mega-evenimentului Gala Balurilor 2010, programat pentru 23 mai 2010. Acesta va fi un concurs de frumuseţe în toată regulă şi un spectacol de neuitat pentru toţi cei prezenţi, în care cele mai frumoase boboace de liceu din Bucureşti vor urca pe scenă alături de cei mai tari artişti ai momentului şi de alţi liceeni talentaţi.

Gala Balurilor 2010 este un eveniment organizat de OneBeat (www.onebeat.ro) şi Vertical Mind (www.verticalmind.org), Primăria Municipiului Bucureşti, Centrul de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret Bucureşti, Şcoala Democraţiei.


Pentru informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziţie:

PR Gala Balurilor

sol@galabalurilor.ro

dana@galabalurilor.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu