Regula nr 1:

Have fun and share! :).

sâmbătă, 3 aprilie 2010

Fa parte din spectacol! Urca pe scena Gala Balurilor 2010!

Vrei sa apari pe scena Galei Balurilor? Fie că ai o trupă de muzică, dans sau stand up-comedy, dar munciţi mult şi staţi ore întregi în repetiţii, noi te aşteptăm la Gala Balurilor. Înscrieţi-vă la Fă parte din spectacol! şi puteti avea ocazia să fiţi invitaţi pe scena Galei Balurilor, alături de cei mai tari interpreţi ai momentului, în faţa a mii de oameni şi să le arataţi tuturor cât sunteţi de buni şi cât de mult aţi muncit.

Fă parte din spectacol! este o nouă oportunitate pe care evenimentul Gala Balurilor 2010 o oferă liceenilor care doresc să se afirme, alături de concursurile deja îndrăgite precum Cel mai bun Bal al Bobocilor, Miss Popularitate Bucureşti şi, evident, Miss Boboc Bucureşti.

În desfăşurătorul Galei Balurilor 2010 se regăsesc 3 locuri libere care aşteaptă să fie ocupate de tineri talentaţi din liceele bucureştene. Aceştia vor fi văzuţi de mii de oameni prezenţi la evenimentul ce va avea loc la Jet Set Events Hall pe 22 mai 2010, precum şi de presă sau producători.

Condiţia de participare este ca membrii trupei sa fie elevi ai unui liceu bucureştean, însă nu este obligatoriu ca toţi membrii să fie din acelaşi liceu. Se admite ca fiecare trupă să aibă în componenţă un membru care să nu fie elev de liceu.

Înscrierea în competiţie se realizează prin completarea formularului de înscriere, disponibil pe www.galabalurilor.ro, secţiunea Fă parte din spectacol!. Perioada în care sunt aşteptate înscrierile este 15 martie - 18 aprilie.

Gala Balurilor 2010 este un eveniment organizat de OneBeat (www.onebeat.ro) şi Vertical Mind (www.verticalmind.org), Primăria Municipiului Bucureşti, Centrul de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret Bucureşti, Şcoala Democraţiei.

Le mulţumim partenerilor: Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, Consiliul Municipal al Elevilor; precum şi partenerilor media ai evenimentului: KISS TV si KISS FM, Şapte Seri, viatadeliceu.ro, revista Bravo, Teen Press, 220.ro, revista Bravo Girl, Status Pimp, muzicabuna.ro, port.ro, calificativ.ro, referat.ro, presainblugi.com, myjob.ro, bloguri.myjob.ro, okazii.ro, calendarevenimente.ro.

Pentru informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziţie:

PR Gala Balurilor

sol@galabalurilor.ro

dana@galabalurilor.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu