Regula nr 1:

Have fun and share! :).

miercuri, 7 iulie 2010

Click= Becali, Enache şi iepuraşul Playboy

Azi mi-am cumpărat şi io Click!-ul. Credeam că voi vedea pe prima pagină ceva legat de inundaţii sau alte chestii de genu, că numai despre asta se vorbeşte la televizor de ceva timp încoace.

De unde?! Pe prima pagină, în prim-plan, marele barosan Gigi Becali. Titlul? "Gigi, eşti un pitic pervers!" Asta este replica pe care i-a dat-o un alt "greu" al fotbalului, şi anume Adrian Porumboiu, lui Becali.

Paginile 2 şi 3 sunt ocupate de Enache şi disputele dintre cele două dame care se bat pentru el. Cică Enache s-ar fi logodit cu aia cu care e acu', cu Marciuc. De ce am vrea noi, ca populaţie a ţării, care trăim în zilele în care trăim, să dăm 1 leu (că nu mai iei tu 0,3 RON înapoi...) pe porcării de genu' ? Sunt mii de oameni care nu mai au unde sta şi pe ăştia îi doare de ce fac Enache şi Becali...?

Mă rog, următoatele două pagini conţin ştiri care ar interesa, legate de accidentul de la Tuzla, după care un titlu cât juma de pagină îl întreabă pe Oprescu "aşa ne-ai asfaltat tu străzile?" Nu înţeleg de ce vă mai miraţi, că toţi sunt la fel, sunt mână-n mână şi nu o să se schimbe nimic prea curând.

După mai sunt ceva ştiri legate de digul de la Galaţi, de Boc care s-a dus şi el să ajute, a pus un sac de nisip ca să îl fotografieze ăştia şi s-a întors în luxul din Snagov...

Alex Velea s-a căsătorit! Nu au spus-o şi ei scurt şi la obiect, au trebuit să spună că Alex Velea şi-a pensat sprâncele pentru cununie. De ce m-ar interesa pe mine faptul că s-a pensat??? Încearcă să îl pună într-o lumină proastă, sau ce?

Mă rog, sunt multe ştiri cărora nu le văd rostul, dar pe ultima pagină este un articol care cu siguranţă ar interesa pe toată lumea, legat de faptul că Hugh Hefner, tăticul Playboy, face sex un minut. Aţi auzit bine!!! Un minut. Şi ce mult i-o mai plăcut blondei extra-siliconate, pe nume Kendra nu-ştiu-cum partida de un minut cu bătrânelul în vârstă de 83 de ani... A trebuit să scrie asta pe blogul ei personal!

Înţeleg că este un tabloid şi că ei din asta trăiesc, dar când vezi ce se întâmplă în România parcă nu îţi mai arde de Playboy, de Enache sau de marele Becali!

aici puteţi vedea şi voi moaca lui Becali, pe Enache sau pe iepuraşul Playboy.

V-am pupat!

2 comentarii: