Regula nr 1:

Have fun and share! :).

luni, 26 iulie 2010

Bossime

A treia şi ultima parte a trilogiei. Mă voi repeta, ştiu, pentru că toate au elemente comune şi sunt strâns legate una de alta.

De câte ori nu vi se întâmplă să mergeţi pe stradă şi să vedeţi multe, da multe rău de tot, maşini gen Q7, X6, A6, Ferrari, Mercedes, Porche etc. Ok, nu am nimic cu niciuna dintre aceste maşini sau cu cei ce le fabrică. Din contră, iubesc maşinile astea, mai ales Audi A6.

E ok să ai bani şi să te dai şmecher că mergi într-un Q7, să îţi oftici prietenii şi să te uiţi la lumea invidioasă de pe stradă de pe bancheta din spate pentru că ai un şofer pe care îţi permiţi să îl plăteşti cu o grămadă de bani în schimbul serviciilor prestate. Dar, chestia asta cu maşinile şi şmecheria a scăpat de sub control. Pe bune. Adică nu maşina te face realmente boss, ci culoarea sa. Cu cât culoarea este mai aproape de alb, cu atât eşti mai boss. Iar dacă ai maşina albă eşti cel mai boss. Io mi-am promis să nu îmi cumpăr niciodată vreo maşină albă sau gri metalizat, pentru a nu susţine expansiunea rapidă a bossimii din România.

Trecem mai departe. Maşinile te fac boss. Ok. Dar tu, care eşti bossu, nu poţi sta în maşina aia în trening din Obor şi cu mercuriale în picioare, nu? Se cere totuşi un costum Armani, D&G, Dior (Pattinson poartă costum Dior aici, şi Kristen rochie Versace) sau alte brand-uri renumite. Şi cu cât distanţa de unde vine costumul şi preţul sunt mai mari, cu atât devii mai boss în ochii prietenilor, desigur.

Nu în ultimul rând, aurul. Nu eşti boss dacă nu porţi aur. Cum să porţi argint? Nu. Aurul e baza, frate. Şi cu cât are mai multe karate cu atât e mai bine. Şi cu cât e lanţu de la gât mai gros cu atât eşti mai bazat. Dar nu numai aurul de pe tine contează. Dacă mai ai şi alte chestii placate cu aur eşti şi mai tare.

Da, ăştia sunt oameni materialişti, care fac totul pentru bani şi consideră că astea sunt plăcerile vieţii. Nu ştiu, poate chiar or fi şi sunt eu mai înapoiată un pic. Dar atunci când te lauzi că îţi petreci vacanţele prin ţări străine pe la hotele de lux şi eşti întrebat ce ai vizitat în Românica îţi cam piere zâmbetul ăla de superioritate de pe buze, pentru că ai uitat că trăieşti într-o ţară care are multe peisaje super marfă şi care are multe locuri de vizitat...

Mă rog, aici se încheie trilogia Materialism, piţiponcism şi bossime. Cum am mai zis, sunt strâns legate una de alta pentru că materialismul este o caracteristică întâlnită la mulţi, da mulţi români. Şi de la bani porneşte totul...

V-am pupat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu