Regula nr 1:

Have fun and share! :).

joi, 1 iulie 2010

jocurigratis.ro review

Am primit un mail de la Blogatu' prin care mi se aducea la cunostinta despre un concurs. Am intrat pe link-ul din mail si am citit pe acolo una alta si am vazut ca tot ceea ce trebuie sa fac este sa fac un review al site-ului jocurigratis.ro si, pentru ca imi plac site-urile cu joculete online, am zis sa imi incerc norocul.

Evident ca, pentru a face un review, trebuie sa vezi cam care e treaba cu produsul-in cazul acesta site-ul. Asa ca am inceput sa umblu pe el, sa ma joc, sa ii caut calitati si defecte, sa vad cam care e treaba cu acest site.
De mica tot navighez pe site-uri dedicate jocurilor pentru copii. Avand in vedere faptul ca mie inca imi place sa cred ca jocurile online au ceva bun ascuns pe undeva, inca ma mai joc. Nu la fel de mult ca inainte, dar o ora pe zi tot o pierd pe jocuri care nu ma ajuta cu nimic in viata, mai ales daca stai sa te gandesti ca oricum scorul record pe care l-ai obtinut s-a sters automat cand s-a incheiat jocul.

In fine, nu despre cum imi pierd eu timpul in fata calculatorului trebuie sa vorbesc, deci sa revenim la subiect.

Primul lucru pe care l-am remarcat a fost faptul ca exista un Chat si o categorie de Free Download. Am citit ca sunt abia la inceput si sunt sigura ca vor fi adaugate mult mai multe joculete (la free download).
Fana a masinariilor pe doua roti si interesata de acest site cu jocuri- chiar nu mi-ar strica un Wii-, am cautat cateva jocuri cu ajutorul butonului de Cautare. Si am gasit niste joculete pe care nu le mai jucasem pana acum, jocuri foarte interesante, care m-au atras.

Grafica jocurilor e buna (nu am gasit pana acum niciun joculet de prin 1978, gen Snake1) designul site-ului e ok (ar putea fi putin mai colorat-pentru copii- dar este bine si asa, pe mine una nu ma deranjeaza cu absolut nimic, imi place chiar).
O alta chestie marfa e ca poti modifica rezolutia jocului, adica exista butoane pentru zoom in/out.

Inca nu am gasit niciun contra acestui site, deci va invit si pe voi sa il utilizati! Daca ii voi gasi vreun minus voi republica acest post cu adaosurile de rigoare.

Cam asta pot spune momentan despre acest site. Am scris acest review pentru ca:

Blogatu.ro in parteneriat cu Jocuri Gratis lanseaza un concurs de review-uri al carui premiu este o consola Nintendo Wii.

Durata de desfasurare a concursului: Concursul incepe azi, 18 iunie, si se termina pe 17 iulie, la ora 23:59.

Inscriere: Orice blogger se poate inscrie in concurs, indiferent de vechime sau Page Rank. Cei care nu au blog si vor sa participe la concurs, isi pot face un blog nou! Cei care au mai multe bloguri se pot inscrie in concurs cu mai multe review-uri pentru a-si mari sansele de castig!

Participare: Acest concurs este adresat bloggerilor. Asadar, orice blogger, vechi sau nou, poate sa participe la concurs.
Participantii trebuie sa realizeze un review al site-ului Jocuri Gratis. Review-ul trebuie sa contina unul dintre urmatoarele 5 linkuri:

<a href=http://www.jocurigratis.ro title=”jocuri”>Jocuria>
<a href=http://www.jocurigratis.ro title=”jocuri gratis”>Jocuri Gratisa>
<a href=http://www.jocurigratis.ro title=”jocuri online”>Jocuri Onlinea>
<a href=http://www.jocurigratis.ro title=”jocuri pentru copii”>Jocuri pentru copiia>
<a href=http://www.jocurigratis.ro title=”jocuri noi”>Jocuri Noia>

Pentru a confirma inscrierea, participantii trebuie sa lase un comentariu la acest articol care sa cuprinda linkul cu care s-au inscris in concurs.

Important: Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti! Cel mai bun review va primi un premiu special!

Acordarea premiului: Premiul cel mare, o consola Nintendo Wii, va fi acordat celui mai norocos dintre participanti, in urma unei trageri la sorti difuzate in direct, in cadrul unei editii speciale a emisiunii Blogatu LiveTV, pe 19 iulie. Cel mai bun review din concurs va primi un premiu constand intr-un banner pe Blogatu.ro si un review video.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu