Regula nr 1:

Have fun and share! :).

marți, 13 iulie 2010

Leapşă, yeee

N-am mai gasit de mult o leapsa pe placul inimioarei mele (de 2 saptamani, chiar). Si cum stateam io frumusel pe blogul lui Black Angel si citeam niste posturi vad acolo o leapsa. Pac, i-o fur repede si v-o dau si voua mai departe. E despre zodii, enjoy!

zodia: Scorpion
perioada: 23 octombrie-21 noiembrie
caracteristica generala a zodiei: semn negativ, feminin
element definitoriu: apa
calitate definitorie: semn fix (stabilitate)


Planetele si zodia Scorpion

 • Planeta guvernatoare: Pluton
 • Planeta carierei profesionale: Soarele
 • Planeta dragostei: Venus
 • Planeta câstigurilor financiare: Jupiter
 • Planeta sanatatii si a muncii: Marte
 • Planeta casei si a familiei: Uranus

culorile zodiei: rosu, violet
pietre pretioase caracteristice: hematit, topaz
metale caracteristice: fier, otel
ziua cea mai favorabila: marti

principalele calitati: loialitate, hotarâre, curaj
cea mai puternica dorinta: sa transforme
defecte: gelozie, fanatism, spirit razbunator

Relatii între zodia Scorpion si alte zodii

 • Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Rac, Pesti
 • Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Taur, Leu, Varsator
 • Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Leu
 • Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Varsator
 • Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Sagetator
 • Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Taur
 • Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Pesti
 • Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Rac, Balanta

Personalitatea zodiei Scorpion

Nativul din zodia Scorpion este hotarât, rafinat, tainic, curios. Poate fi gelos si smecher. Nativul Scorpion poate fascina datorita caracterului lui puternic, cu atât mai mult cu cât are si ceva misterios în el. Vointa si dorinta de a-si impune individualitatea, instinctul lui de conservare, tenacitatea si perseverenta, un mod de a gândi si actiona puternic marcat de sentimente - sunt alte caracteristici foarte pronuntate ale nativului Scorpion, carora li se adauga o buna cunoastere si constientizare a obiectivelor, mândria si respectul fata de sine.

Nativul Scorpion poate îmbratisa cu succes cariera de cercetator sau de psiholog. Pentru el, moartea si învierea nu sunt simple figuri de stil. Cunoaste atât culmile, cât si abisurile existentei.

Deoarece este permanent sub tensiune, nativul Scorpion poate cadea usor în extreme. Atitudinea lui fata de ceilalti este marcata de neîncredere. Poate fi viclean, razbunator, agresiv, încapatânat si exagerat de gelos.

Sanatate: Un om al placerilor, nativul din Scorpion este victima acestora. Este predispus la boli de stomac, gât si nas, infectii, hemoroizi, intoxicatii.


1). Despre femeia Scorpion:

Femeia Scorpion, indiferent daca este mai mult sau mai putin frumoasa, are un sex-appeal nebun, pe care uneori si-l cultiva pâna la vulgaritate sau de care, uneori, este chiar inconstienta. Se emancipeaza foarte repede, chiar daca uneori mai pastreaza în comportament urmele unui primitivism involuntar.

A fi in cautarea rafinamentului este pentru femeia Scorpion un farmec personal, întrucât ea este purtatoarea uneia dintre cele mai importante energii ale fiintei umane: energia sexuala. Acestei energii va trebui sa-i faca fata în aceasta viata. Va trebui sa accepte aceasta energie, s-o cunoasca, s-o controleze si s-o împartaseasca celorlalti. Misiune deloc usoara în aceasta lume aflata la rascruce si, tocmai de aceea, uneori, a fi putin sau deloc fermecatoare constituie semnul unei misiuni de viata destul de mature.

Nu ocoliti femeia Scorpion, nu o evitati si nu o desconsiderati! Este puternica, directa, fara prejudecati depasite, fara mentalitati învechite, dar adeseori si fara curaj. Daca, însa, îsi urmeaza sufletul, femeia Scorpion va fi înca din adolescenta o prezenta de o feminitate molipsitoare, extrem de senzuala si nativ provocatoare, bine dezvoltata, apetisanta, cu sau fara stridente vestimentare dar cu siguranta cu stridente verbale.

Femeia Scorpion stie sa ia decizii, stie sa actioneze, stie - cu alte cuvinte - sa se descurce si singura. Atingerea ei înfioara si miscarea trupului stimuleaza. Are degete "electrice" si sâni obraznici, de sub care se formeaza un abdomen îmbietor, urmat de coapse delicat aromate erotic. O prind de minune toate atitudinile dezordonate, de abandon sau de asteptare a fuziunii amoroase, pentru ca - merita subliniat - acestea fac parte dintre dotarile ei native.

Femeia Scorpion este facuta sa fie iubita, cautata, respectata pentru placerile pe care este capabila sa le ofere. Daca este si instruita sau cultivata, ce alte pretentii mai poate avea un barbat?!


2). Cum seduci femeia Scorpion:

Cu femeia Scorpion, primul pas este acela de a rezista privirilor ei intens atintite asupra "prazii". Chiar faceti-i un semn complice cu ochiul si dati-i de înteles ca "ati cazut în plasa". Va va ocoli si va va vâna pe îndelete, ca orice animal "veninos" care stie ca nu mai aveti zile multe dupa primul contact direct. Dar va va urmari cu perseverenta si cu atâta pasiune, încât, odata desprins, veti descoperi ca viata este lipsita de vigoare.

Când iesiti în oras cu femeia Scorpion, plimbati-o pe la magazine dar nu-i promiteti nimic! Asteptati pentru a fi sigur ce urmareste sau ce cauta. Ceea ce doreste femeia Scorpion se poate afla destul de aproape de Luna de pe Cer însa, dupa câteva ocolisuri nereusite, va întârzia îndelung în fata vreunui obiect de la consignatie sau de la magazinul de antichitati. Asteptati-va sa aleaga vreo bijuterie de aur de 24 carate si care are, sigur, de la 10 grame în sus. Nu este genul de femeie care sa se încurce cu maruntisuri.

Daca vreti sa evitati acest gen de senzatii tari oferite de femeia Scorpion la cumparaturi, devansati-le prin cadouri mult mai "usoare", precum lenjeria de corp de culoare neagra si dupa ultima moda, sau obtineti-i vreo functie de conducere, bine platita, în cazul în care puteti aranja asa ceva.

Week-end-ul împreuna cu femeia Scorpion trebuie planificat si el cu grija, nu neaparat pentru locul de foarte buna calitate, cât, mai ales, pentru confort si pentru discretie. Femeii Scorpion nu-i place sa fie vazuta oricând si, mai ales, sa fie auzita. Momentele ei erotice sunt destul de... sonore si-i place la nebunie sa faca dragoste acolo unde nimeni nu o aude si nu o cunoaste.

În întâlnirile amoroase cu femeia Scorpion este recomandabil sa practicati un preludiu intens dar agreabil, în asa fel încât energia sexuala sa aiba o curgere si o desfasurare armonioase. Daca ati trecut cu bine testul placerilor totale si al tuturor deliciilor posibile, veti ramâne pentru multa vreme în viata ei. Daca, însa, oferta dvs. erotica este o biata apa de ploaie, schimbati din vreme ruta si nu mai irositi timpul bietei fete!

Femeia Scorpion poate iubi enorm, dar numai ea si bunul Dumnezeu cunosc ca un esec poate însemna pentru ea o deceptie de lunga durata, iar cel care va va urma - mai devreme sau mai târziu - ar putea plati nevinovat.

Daca vei reusi, vei avea parte de o relatie de exceptie: profunda, fascinanta si durabila.


Gata, asta e despre zodia mea. Legat de "cum cuceresti femeia scorpion?" pot spune ca nu au dreptate in totalitate cei care au scris asta, dar este o generalizare a femeilor nascute in aceasta perioada, deci no comm. Se duce la toata lumeaaa. V-am pupat!


P.S.: Vad ca am ceva cu orele fixe, de ceva vreme numai la ore fixe public postarile :)) ma iubeste oare? :-" hahaha.

2 comentarii: