Regula nr 1:

Have fun and share! :).

duminică, 11 iulie 2010

Vacanta = plictiseala

M-am plictisit.

E 2:07 si prima zi de vacanta s-a dus. Nu simt deloc ca e vacanta.

Facand referire la un post de-al Cameliei, tin sa imi arat si eu supararea cand vine vorba de dormit.

A venit vacanta. In consecinta, pot sta la calculator pana la ce ora vreau, pot face ce vreau, ma pot trezi cand vreau. Asta ar fi teoria. Dar practica nu e asa.

Joi, cu o zi inainte de terminarea scolii, am stat pana aproape de 5 dimineata la calculator, pe Skype, cu 2 prieteni (evident, baieti) si m-am trezit pe la ora 15:30... A fost foarte ok, m-am trezit odihnita, nu am fost deranjata de nimeni, nicio problema care sa imi strice pretiosul somn, avand in vedere faptul ca ambii parinti erau la servici.

Vineri seara, fiind prima noapte de vacanta, am stat pana la 3 jumate-4, ceva de genu'.
Cand mi-era somnu' mai drag, pe la vreo 9 asa, ma trezesc si imi aduc aminte ca am lasat televizoru' deschis. L-am stins si m-am culcat la loc. Nu a durat mai mult de o ora pana cand m-am trezit din nou, crezand ca am primit mesaj pe telefon (trimisesem as-noapte un mesaj si nu primisem reply atunci si pana mea... speram si io).

Ma culc la loc, de data aceasta cu zgomotul de la masina de spalat pe fundal. Desi usa era inchisa, tot se auzea. Ma rog, nu i-am dat importanta, ca nu avea rost sa ma enervez pentru un zgomot ca cel de la masina de spalat. Intre timp parca a mai intrat mama prin camera, a mai fosnit cate ceva pe ici pe colo, nu i-am dat importanta, caci somnul meu e pretios.

In fine, cand dormeam si io in sfarsit bine, deschide mama usa "ca sa ma trezesc, ca e 12 jumate". Si ce daca e 12 jumate? E VACANTA!!! Vreau sa pot sta pana la 6 dimineata la calculator, sa ma culc la 7 si sa ma trezesc la 16. Si la 17 sa ies afara si sa ajung pe la 22:30 acasa, continuand ciclul zilnic al vietii in vacanta. Cer asa mult?

In timpul scolii, alarma telefonului trebuia mereu sa sune la 6:30. Ei bine, nu stiu cum se facea ca de cele mai multe ori veneau ori mama, ori tata pe la 6:25/6:26/6:27/6:28/6:29 si ma trezeau. Evident, fiind trezita de altcineva decat de telefonul meu mult-iubit, incepeam sa tip pentru acele maxim 5 minute in plus de somn. Da! Daca stii ca imi suna ceasul la ora X, de ce ma trezesti? Nu sunt handicapata sa uit pentru ce e pusa alarma aia sa sune sau sa uit sa ma trezesc etc...

Acum e vacanta si vreau sa fac ce vreau, sa stau pana la ce ora vreau fara sa fiu trasa la raspundere pentru ca am stat pana la 3 dimineata cu baietii sau ca plec de acasa la 21:00 ca sa ma duc in parc cu baietii. Daca nu m-as intelege bine cu ei nu m-ar suporta atata timp (pe unii ii stiu si de doi ani) si chiar nu inteleg de ce se face aceasta diferenta intre sexe, ca a, esti fata, nu e frumos sa stai intre baieti ca esti catalogata drept "curva", "escorta", "parasuta", "vagaboanda" etc. Zi zau! Daca nu esti cu adevarat, ei nu te vor cataloga astfel...

Ma rog, ideea e ca vacanta a venit in sfarsit si la mine si ma plictisesc grav. Abia astept sa imi iau si eu "concediu", sa plec, sa ma relaxez, sa uit de Bucuresti, de probleme si de alte gunoaie.


V-am pupat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu