Regula nr 1:

Have fun and share! :).

miercuri, 28 iulie 2010

The Wailers in Romania


The Wailers, legendara trupa a lui Bob Marley, va reinvia legenda muzicii reggae intr-un concert senzational la Sala Palatului, vineri, 10 septembrie 2010

Spectacolul de la Bucuresti face parte din turneul international The 40th Anniversary Tour ce marcheaza 4 decenii de existenta a trupei. In deschidere, va canta trupa El Negro, cea mai buna formatie romaneasca de reggae.

Bob Marley a cantat timp de 12 ani impreuna cu The Wailers, iar la 29 de ani dupa disparitia lui, pionierii muzicii reggae continua sa incante milioanele de fani din intreaga lume.

Melodiile celebre care l-au facut pe Bob Marley liderul incontestabil al stilului reggae, vor rasuna pentru prima data live la Bucuresti: I Shot the Sheriff, No Woman, No Cry, Could You Be Loved, Stir It Up, Redemption Song sau One Love.

The Wailers a fost fondata in 1969 chiar de Bob Marley. Din pionieri ai genului reggae, muzicienii au reusit sa transforme acest nou stil muzical intr-un adevarat fenomen global, devenind astfel adevarate simboluri Jamaicane pe tot mapamondul.

Dupa disparitia lui Bob Marley in 1981, legenda a fost continuata de basistul Aston “Familyman” Barrett, cel care a adus tinere talente in formatie. In cei 40 de ani de activitate, The Wailers au vandut peste 250 de milioane de albume in intreaga lume. Tot ei au au primit singurul disc de diamant acordat vreodata unui album reggae, pentru The Legend. Aceasta compilatie detine si recordul celul mai bine vandut album din istoria muzicii reggae: peste 20 de milioane de exemplare.

Pretul biletelor variaza intre 250 si 70 lei, in functie de categorie:
categoria I - 250 de lei;
categoria a II-a - 200 de lei;
categoria a III-a - 150 de lei;
categoria a IV-a - 100 de lei ;
categoria a V-a - 70 de lei.

Biletele se pot achizitiona online, de pe site-urile http://www.ticketpoint.ro/ si http://www.biletoo.ro/, sau din reteaua magazinelor Diverta, Muzica, A&B Retail One din Vitan, Plazza Mall, precum si de la casa de bilete a Salii Palatului.

surse: 1, 2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu