Regula nr 1:

Have fun and share! :).

miercuri, 15 septembrie 2010

Ne-am distrat destul

Gata, toata vara am ras, am glumit, am facut misto, am plans, ne-am bucurat, ne-am intristat si tot asa. Da' gata. A inceput scoala si din pacate tre' sa o las mai moale cu blogul, daca vreau sa am medie peste 9. Si cica as cam vrea... Ma rog, un post pe zi tot sper sa scriu, oricat de mic si de neimportant ar fi el. Dar sa fie acolo, sa nu ziceti ca las balta blogu'.

Nu. Nu mi-as lasa blogu' balta niciodata. E al meu, e gratis, e misto, imi place. Are cativa vizitatori care mai lasa si comentarii deci e ok. Dar nu despre blog e vorba aici, ci de faptul ca ne-am distrat destul in clasa a9a si in vara asta si cum tre' sa existe un echilibru in viata (cica asa e misto, cu echilibrari d-astea bengoase) o sa cam am un an scolar nasol. Adica am o zi, da, doar o zi din 5, in care ies si io la ora 13:50. In rest numa' la 3. E aiureaaaa. Si maine mai am si mate. Si mai misto. Pe langa faptul ca o sa pierd vremea aproape zilnic pana la 3 la liceu, mai e si orarul, adica continutul sau. Orele pe care le fac. E naspa! Si am alti profesori, care sunt naspa. Deci scoala e naspa!

Sa zic ca vreau vacanta? Nu, nu o sa zic, ca pe la jumatatea verii ziceam ca m-am plictisit si ca vreau scoala. Si dupa o sa cautati voi in arhiva sa vedeti daca am zis asa ceva si o sa vedeti ca am zis asa ceva. Si nu stiu de ce am zis, ca ultimele saptamani de vacanta au fost prea misto. Mai vreau.

In fine, weekendu' asta mai sunt niste concursuri de BMX, e Parada Liceelor sau a Elevilor, nu stiu sigur a cui e, stiu ca e o parada la care merge multa lume. Si daca e un eveniment d-asta inseamna... tananana, poze pentru blog. Deci, clar, merg. O sa fie misto duminica (atunci e parada asta), ca cica dupa o sa mergem cu clasa si cu diriga (adica tot 10 F-ul) la narghilea. Imaginati-va ce caterinca o sa fie. Abia astept.

O sa va mai tin la curent, o sa incerc sa mai scriu si altceva in afara de povestioare de pe la liceu. Adica sigur va mai scriu si altceva. Inca ma gandesc ce sa va scriu, dar va scriu. Si cand va scriu o sa fie unu d-ala misto. Un articol misto, adica. Da' misto rau, de o sa lingeti monitoru'.

V-am pupat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu