Regula nr 1:

Have fun and share! :).

marți, 14 septembrie 2010

Prima zi de şcoală...

Am văzut că pe toate blogurile celor care încă mai sunt la şcoală există un post care se referă la prima zi de şcoală. Şi nu înţeleg de ce.

Ok, aş fi înţeles dacă exista câte o festivitate de deschidere, şucară, despre care să tot povesteşti, mai ales dacă eşti boboc sau d-astea. Că directa arată bine, că a purtat o rochie mişto de la firma X, pe care am auzit că şi-a comandat-o din New York şi că pantofii ăia pe care îi avea sunt din Franţa. Şi colega aia din banca a treia, da, aia mai blondă aşa pe la vârfuri, ai văzut că avea pantaloni pe sub ţinută? Doamne, ce patetic!

Dacă era o deschidere a anului şcolar înţelegeam , mai o părere despre festivitate, mai o glumă despre cum s-a încurcat şefa de promoţie când a trebuit să spună nu ştiu ce discurs, d-ăstea, subiective, comentabile şi amuzante.

Dar cum să avem noi festivitate de deschidere? Ce e aia? De ce să ne bucurăm de faptul că ne revedem colegii ? Nu. Marş la scris. Nu vă trebuie deschidere. Nu aveţi nevoie. Nu mai primiţi fonduri de la stat. Descurcaţi-vă şi învăţaţi, învăţaţi, învăţaţi, ca peste câţiva ani să vă muncim noi ca ultimii lache, să vă ţinem 12 ore în loc de 8 la muncă, pe un salariu de 10 milioane.

Şi se mai întreabă de ce pleacă studenţii din ţară... Cui îi convine să stea 7 ore la şcoală, plus 2 ore pe care le faci e drum (dus-întors) ? Mie nu. Adică la mine la liceu cică se învaţă dimineaţa. Orele încep la 8 şi se termină la 14:50. Yay! Mişto, nu? Stăm în şcoală mai multe ore decât profesorii. Super.

Cam atât am avut să vă zic de prima zi de şcoală... V-am pupat!


6 comentarii:

 1. ... mda...
  ... lucrurile se schimbă greu pe aici... și nu... nu suntem hobbiți...

  RăspundețiȘtergere
 2. A fost subiectul saptamanii pe bloguri, asa ca nu putea sa lipseasca din Blog and Roll 4 :)
  http://danielbotea.blogspot.com/2010/09/blog-and-roll-4.html

  RăspundețiȘtergere
 3. ei bine... daca erai atent/a ..intelegeai ca a fost un fel de "lege" de ultim moment data de Ministerul Educatiei, asadar.. toate liceele au fost obligate sa trimita copii direct in salile de clasa, si a avut loc doar o mica reuniune a celor de clasa a 9 a, li s-a urat bun venit.. si cam atat. in cazul in care ati uitat.. anul trecut s-a tinut festivitate de inceperea anului scolar.. si daca tot nu intelegi de ce cei care inca mai sunt la scoala au pe blogul lor un post care se refera la prima zi de scoala.. observ ca si tu ai acum!! :P

  RăspundețiȘtergere
 4. E sambata?
  Te invit la o foto-ghicitoare: http://danielbotea.blogspot.com/2010/09/ce-face-calu-sa-mearga.html
  iar maine la o leapsa duminicala de sezon :)
  Weekend placut!

  RăspundețiȘtergere
 5. @ Anonim: da, am si eu post pentru ca a fost subiectul saptamanii pe bloguri si am zis sa zic si io cate ceva despre asta

  RăspundețiȘtergere