Regula nr 1:

Have fun and share! :).

luni, 20 septembrie 2010

TeamXpert Bike Fest 2010


Ce?
TeamXpert Bike Fest este un concurs de mountainbike desfasurat in Parcul Natural Comana, situat in apropiere de Bucuresti.
Cand? Sambata, 25 octombrie 2010.
Cine? Oricine este major si are o bicicleta. Primim si minorii dar cu semnatura notariala din partea parintilor. Concursul va avea categorie speciala pentru copii.
Unde? Parcul Natural Comana este situat la 30 km Sud de Bucuresti, si cuprinde Padurea Comana si Delta Neajlovului. Este o zona de frumusete naturala inedita si cu o multime de vestigii istorice. Traseul strabate paduri de Plop Alb, de Tei sau de salcam.
Startul se va da langa Manastirea Comana, ctitorie a lui Vlad Tepes, iar in Padure vom trece pe langa locul unde se zice ca a fost ucis domnitorul muntean. Traseul continua pe langa Delta Neajlovului pana la Calugareni, unde Mihai Viteazul a profitat de terenul mocirlos si l-a invins pe Sinan Pasa.

Sunt doua trasee:
- Traseul Delta Neajlovului, aprox 50 km, ocoleste Delta Neajlovului pe malul Sudic. Se merge predominant pe drum forestier si pe poteci. Sunt cateva portiuni de push-bike.
- Traseul Bujorilor are ceva mai mult de 20 km. Traverseaza Rezervatia Bujorilor de la Est la Vest, apoi se intoarce prin Luparii. Se merge pe drumuri forestiere si pe poteci.
Pentru mai multe detalii intrati aici: http://teamexpert.ro/Traseu.html

surse: aici si aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu