Regula nr 1:

Have fun and share! :).

luni, 1 noiembrie 2010

5 care contează

Poate unele prietene se vor supara pe mine, da fac un top 5 al prietenilor (baieti) care conteaza pentru mine si cu care nu m-as certa niciodata.

1. Gus/ Alin. Colegu' meu de banca, cel mai bun prieten si cel care imi da sfaturi din cand in cand. De obicei ma enerveaza cu glume proaste pentru a ma ambitiona sa fac un anumit lucru si, de cele mai multe ori, ii reuseste, hehe.

2. Goghy. Colegu' de langa colegu' meu de banca, Goghy e de treaba si stie cum sa te faca sa te simti bine. Mai face uneori glume si pe seama mea, dar e ok, ca-ntre prieteni, hehe. Punem bani de suc si impartim sandwich-urile la scoala, copiem unii de la altii la teste si asa mai departe.

3. Andrei (mic si Rosu). Omu' asta si cu colegu' lui de banca de care voi vorbi la nr 4 sunt caterinca in persoana. Nu exista ora in care sa nu razi alaturi de ei, da' ras d-ala cu lacrimi, nu alta. Andrei asta mic... pff, nu pot sa zic in cuvinte; e ca un frate mai mare. Azi, de exemplu inn timp ce-l asteptam pe colega-su de banca sa vina de la cancelarie ne bateam cu o geaca si cam in fiecare zi ne tachinam putin asa: ba ii mai dau eu un pumn in ficat, ba imi mai suceste el putin mainile si tot asa. Viata e frumoasa la noi in clasa...

4. Andrei (celalalt). Pff, aici as putea scrie romane, la fel ca si la cel care urmeaza, dar nu o voi face. Va spun doar ca el e cel cu care fac caterinca in drum spre liceu si spre casa, in metrou. De obicei suntem singurii nebuni care se trezesc razand in vagonul vechi al metroului ce duce spre Preciziei... Si ar mai fi multe, dar ma opresc aici.

(de la stanga la dreapta: andrei mic,goghy, andrei si io, ca baietii)

5. Vlad. El nu e din clasa. Nici din liceu. E prietenul meu cel mai bun si cel care stie toate chestiile, fie ele bune sau rele, din viata mea. Stiu ca de multe ori i-am scos ochii cu diverse chestii, dar acu' pe bune,frate, daca io il consider cel mai bun prieten si fratele cu doua luni fara 6 zile mai mic ca mine, inseamna ca macar o mai mult de cat amica ar trebui sa fiu si eu pentru el, nu? Si asta nu inseamna ca iti scot ochii mereu, daca tu uiti de ziua mea, oparitule !!! A, si ma enerveaza in asa fel incat ma face sa fac pe dracu'-n patru sa-mi iau odata bicicleta aia afurisita. haha


Merci, pentru tot. Sincer, nu stiu cum ar fi fara voi... ily >:D<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu