Regula nr 1:

Have fun and share! :).

duminică, 28 noiembrie 2010

Monitoare BenQ LED cu panel VA

Când eram mai mică, aveam un monitor d-ăla vechi, care îmi ocupa jumătate de birou, îmi obosea ochii şi nici nu vedeam foarte bine.

Acum, însă, cei de la BenQ au fost primii producători de montitoare VA LED (vertical alignament light-emitting diode), o tehnologie revoluţionară ce aduce o noua experientă vizuala si bucurie pentru utilizatori.

Modelul BenQ EW2420 VA LED Monitor a fost lansat în luna octombrie în Europa. Acesta prezintă unghiuri de vizualizare foarte mari (de 178 de grade), din orice loc am privi eranul (din stânga, dreapta, de deasupra sau de dedesubt), cu detalii mai clare, un contrast mai mare şi culori cu adevărat autentice.

Datorită acestei tehnologii revoluţionare, detaliile sunt contrastate cu precizie, chiar şi în cele mai întunecate imagini. Acestea sunt proiectate pentru a oferi un negru mai profund şi mai natural, cu performanţe mai bune datorită faptului că lumina nu este lăsată să treacă.

Monitoarele VA 8-biţi oferă imagini luminoase şi saturate, cu detalii naturale. De asemenea, acestea suportă formatul FULL HD (1920 x 1080, cu raţie de aspect 16:9). Până şi cele mai subtile detalii ies în evidenţă prin culorile mai bogate, mai realiste.
Prezintă 11 porturi, printre care şi două porturi HDMI, DVI, 4 porturi USB, Audio in and out etc, ceea ce îl face un monitor foarte util.

Îl recomand pentru că nu mereu avem timp să mergem la cinema pentru a vedea un film şi, chiar dacă avem confortul căminului, dacă nu putem vedea bine şi clar mergem pe sistemul "vulpea care n-ajunge la struguri zice că sunt acrii" şi spunem că filmul nu a fost făcut bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu