Regula nr 1:

Have fun and share! :).

vineri, 31 decembrie 2010

Anu' Nou și hipermarketurile

În fiecare an, fără nicio excepție, merg la cumpărături pentru Crăciun și Anul Nou. Hai că de Crăciun mai e cum e, tot aglomerație, tot lume înnebunită, teleghidată, cărucioare bușite și așa mai departe, dar de Revelion e jale frate.
Lumea nu se uită în stânga sau în dreapta, se calcă în picioare la propriu. Dacă îndrăznești să faci vreo mișcare riști să fi înjurat de minim 3 persoane de prin jurul tău.  
Și nu pot să îi înțeleg. Deloc. Majoritatea au carnet de șofer. Teoretic vorbind, ar trebui să tindă să circule ca lumea și cu afurisitul ăla de cărucior, nu să se chinuie de zici că-i pune cineva să tragă de un TIR de 5 tone. Nu frate, îți zic doar să ai grijă pe unde mergi, că nu vreau să ajung acasă cu picioarele praf că te grăbești tu.
Toată lumea e grăbită când e vorba de cumpărăturile astea mai mari, generale. Și nu înțeleg de ce. E grăbită, dar tot pierd două ore plimbându-se pe ici pe colo. Zău de înțeleg ceva. Io una nu mă grăbesc, ci doar vreau să ajung într-o zonă cu câți mai puțini oameni.


Deci, vă rog, când mai mergeți la cumpărături fiți atenți pe unde mergeți și încercați să fiți cât mai calmi cu putință. Știu că e greu, dar dacă noi nu facem nimic, nimeni nu face...


Auchan Titan, 30 decembrie 2010, pe la 18:30

p.s.: as scrie mai mult da' mi-e somn. thanks for understanding 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu