Regula nr 1:

Have fun and share! :).

luni, 3 ianuarie 2011

Cum e să ştii că mori în două ore?

Toată lumea vorbeşte de faptu că azi s-a dat la televizor Titanic. Cui îi pasă? L-am văzut de 10 mii de ori şi deja nu mai are farmecul ăla pe care îl are când vezi un film pentru prima dată. Ultima dată când l-am văzut a fost vara asta şi mă frământă de atunci întrebarea "cum e să ştii că mori în două ore?" 

Voi v-aţi întrebat vreodată chestia asta?

Nu cred.


4 comentarii:

  1. Se pare ca vom afla cu 2 ore inainte de sfarsitul lumii din 2012 :))) acum revenind la subiect m-am gandit cum ar fi sa mai am o zi de trait si ce as face si am ajuns la concluzia ca voi lucra,adica voi face ce imi place,probabil mozaicuri :) si atat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Unul dintre multele lucruri pe care le-aș face, ar fi să merg la toți prietenii, și să îmi cer scuze pentru toate supărările pe care li le-am creat. Ăsta e doar unu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Le-aș spune tuturor celor pe care îi iubesc ... că îi iubesc (pentru că nu totdeauna fac asta). Aș omorî vreo 2 țigani că întotdeauna mi-am dorit să fac asta și n-o să pot fi pedepsit cu moartea :)) Oricum în 2 ore nu mă prinde nimeni. Și aș încerca să merg la Louvre .. în două ore cam atât aș putea să fac.

    RăspundețiȘtergere