Regula nr 1:

Have fun and share! :).

luni, 31 ianuarie 2011

Walk of Fame de Bucuresti

Da, avem şi noi Walk of Fame. Cu o singură stea, momentan, dar e acolo...

Florin Piersic, care joi a împlinit 75 de ani, este primul actor român a cărui stea a fost dezvelită pe Walk of Fame , un spaţiu dedicat valorilor artistice ale filmului şi teatrului româneşti, situat în Piaţa Timpului, aflată în vecinătatea magazinului Cocor şi a centrului istoric al Capitalei. Acest spaţiu a fost inaugurat de Teatrul Metropolis în colaborare cu Asociaţia de Turism a Municipiului Bucureşti şi magazinul Cocor.

În cadrul ceremoniei, Piersic a dezvelit, îngenunchiat, steaua cu numele său, de culoare roşie, pe un fond negru, în aplauzele celor câteva sute de admiratori care s-au strâns pentru a fi alături de actor în aceste momente.

Printre cei care i-au fost alături la eveniment s-au numărat Ileana Stana Ionescu, Dorina Chiriac, Monica Davidescu, Maria Dinulescu, Virgil Ianţu, Adela Mărculescu, Adrian Ciobanu, Tudorel Filimon, Meda Victor şi Crina Semciuc.

Vizibil emoţionat, Florin Piersic a spus că acest eveniment se datorează publicului său. "Nu iubesc nimic mai tare decât oamenii din jurul meu, publicul", a spus actorul. 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu