Regula nr 1:

Have fun and share! :).

vineri, 18 februarie 2011

Steve Jobs, fondatorul Apple, pe moarte

Potrivit presei americane si a ziarului Libertatea, Steve Jobs, fondatorul Apple si creatorul gadget-urilor-spectacol - iPod, iPhone şi iPad - şi-a luat concediu medical la începutul acestui an pentru a se îngriji de sănătatea sa, fără a preciza exact de ce boală suferă. Însă, la scurt timp, toată lumea a aflat crunta veste. Jobs fusese diagnosticat cu o formă rară a cancerului pancreatic în urmă cu 7 ani. El a suferit un transplant de ficat în 2009 şi a făcut recuperare timp de şase luni în Elveţia.

Potrivit unor surse medicale citate de jurnaliştii americani, la începutul acestui an, boala lui a recidivat. Medicii oncologi, chestionaţi de presa americană, susţin că geniul Apple mai are maximum şase săptămâni de trăit. “E în fază terminală. Nu mai are muşchi nici pe fese, unde dispar ultimii”, a spus doctorul Grabe Mirkin.

Mai mult, revista americană National Enquirer a publicat fotografii şocante cu Steve, în care acesta pare extrem de slăbit şi este surprins exact când trece pragul clinicii Stanford Cancer Center din California.Un comentariu: