Regula nr 1:

Have fun and share! :).

joi, 7 aprilie 2011

Ţi-ai vinde sufletul? (1)

Nu ştiu dacă ştiţi şi nu ştiu nici cum veţi reacţiona în timp ce citiţi acest articol. Sunt nişte chestii şocante, ascunse populaţiei. Poate unii o să credeţi că fac mişto, că am înnebunit şi aşa mai departe, dar toate se leagă şi eu chiar cred că este adevărat. O să fiu directă şi o să încerc să explic cum ştiu eu mai bine.

Rain Man, Baphomet, Satana, Lucifer, dracu etc. Cam aşa este numit fostul înger egoist şi care se credea atotputernic. Unii cred doar în Dumnezeu şi consideră că ăl de jos nu există, că Dumnezeu este singurul spirit atotputernic, atotştiutor şi aşa mai departe. Alţii nu cred în niciunul. Dar e greşit. Amândoi există. Sau cel puţin ăl de jos. 

De ce zic asta? 

Simplu. Poate aţi observat şi voi unele lucruri ciudate prin videoclipuri, mai ales în ultimul timp. Dacă ascultaţi versurile şi o să le şi înţelegeţi o să fiţi şocaţi. O să vă dau un exemplu în părţile următoare în care o să vă vorbesc despre Eminem. Acum o să vă explic doar cum stă treaba.

Există nişte unii, pe nume masoni, care sunt de partea rea a situaţiei, adică îl venerează pe Satana. Şi satană ăsta i-a făcut mulţi artişti să-şi vândă sufletul către el pentru faimă, succes, bani, femei şi aşa mai departe. Adică cât trăiesc pe pământ duc o viaţă şmecheră, se bucură de tot ce-şi doresc, dar după... la foc cu ei.

Problema este, însă, că ei vor să îi facă pe toţi să îl venereze pe cel rău, pentru ca acesta să ajungă atotputernic. Şi cum poate influenţa oamenii mai bine, dacă nu prin muzică şi tot ce ţine de media?(to be continued...)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu