Regula nr 1:

Have fun and share! :).

marți, 5 aprilie 2011

Titluri de actualitate (1)

O fetiţă de trei ani a ajuns la spital după ce a fost bătută şi dată afară din casă de mama ei 

O femeie în vârstă de 25 de ani, din oraşul Curtea de Argeş, este cercetată penal pentru lovire şi rele tratamente aplicate minorului, după ce şi-a bătut fetiţa şi a dat-o afară din casă. Micuţa a ajuns la Spitalul Municipal din Curtea de Argeş.(...)

Pensiile militare care după recalculare au un cuantum mai mic rămân neschimbate 

Comisia de apărare din Camera Deputaţilor a dat raport pozitiv, marţi, OUG 1/2011 privind recalcularea pensiilor militare, fiind adoptate şi două amendamente, dintre care unul prevede că, dacă după recalculare pensia va avea un cuantum mai mic decât cel iniţial, atunci va rămâne neschimbată.(...)

CNA vrea ca posturile TV să adopte coduri de conduită, pentru a fi mai uşor identificabilă cenzura

CNA a decis, în urma analizării "incidentelor" de la RealitateaTV şi Antena3, că va interveni asupra Codului audiovizual, astfel încât radiodifuzorii să fie obligaţi să adopte propriile coduri de conduită, Narcisa Iorga, membru CNA, precizând că este evidentă cenzura la ambele televiziuni de ştiri.

Apare Mozilla Firefox 5 

Potrivit wwwery.com, versiunea stabilă ar urma să fie lansată pe 29 iunie 2011. Firefox 6 şi Firefox 7 ar putea fi lansate tot în cursul acestui an. (detalii la titlu)

Reactorul 2 al centralei Cernavodă va fi oprit pe 6 mai, pentru revizie

Compania de stat Nuclearelectrica va opri la 6 mai reactorul 2 al centralei nuclearelectrice de la Cernavodă, pentru o revizie planificată estimată să dureze 25 de zile.

 

mai multe titluri pe realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu