Regula nr 1:

Have fun and share! :).

joi, 26 mai 2011

La 11 ani vedeta Playboy, la 46 de ani regizor

Eva Ionesco a fost fotografiata nud de catre mama sa la varsta de 9 ani. La 11 ani, copila aparea intr-un pictorial, tot nud, pentru revista Playboy.

Celebra fotografa Irina Ionesco a pozat-o pe fiica sa aproape goala, cu sanii abia dezvoltati. In 1976, editia italiana a revistei Playboy a facut un pictorial cu fetita si Eva a devenit un star. Au urmat
aparitii la fel de provocatoare in Penthouse si Der Spiegel, dar si roluri importante in filme din categoria "softporn". Cu timpul, Eva Ionesco, care astazi are 46 de ani, s-a indepartat de mama ei si, odata cu maturizarea, a inceput sa-si aleaga roluri in filme serioase.

Irina Ionesco (76 de ani) spune ca intre ea si fiica ei nu mai exista o relatie: "Nu as putea explica o relatie, este dificil. Daca i-am facut poze in copilarie nu este necesar sa explicam o relatie. A crescut, are viata ei si eu mi-o continui pe a mea".

Eva Ionesco a ales sa-si spuna povestea in filmul "Je ne suis pas une princesse" ("Nu sunt o printesa"), pe care l-a regizat ea insasi si care are premiera pe 18 mai. "Cred ca acest subiect nu ma priveste, este treaba fiicei mele...Nu stiu nimic despre acest film, astept sa-l vad. Pelicula este o fictiune, asadar, nu ma intereseaza", a declarat Irina Ionesco pentru revista Unica.


Un comentariu: