Regula nr 1:

Have fun and share! :).

vineri, 17 iunie 2011

Culturistul roman Viorel Ristea a facut stop cardiac chiar inainte de a urca pe scena unui concurs din Statele Unite

La numai 28 de ani, culturistul Viorel Ristea si-a pierdut viata inainte de un concurs important. A vrut ca muschii lui sa arate perfect, dar se pare ca a tinut un regim draconic, iar trei zile nu a baut apa. Inima i-a cedat inainte de a-si trai visul.

Inima sa a pocnit, pur si simplu, inaintea unui concurs tinut in Statele Unite. Motivul este, se pare, o dieta impinsa la extrem.

Trei zile inainte de competitie, tanarul nu a baut deloc apa, Si-asa slabit de oboseala si tensiunea acumulate inainte de proba, organismul sau a clacat. Ca o ironie a sortii, chiar inainte ca lui Viorel sa-i vina randul sa urce pe podium. Familia lui se da de ceasul mortii, acum. Repatrierea trupului costa enorm. Iar deocamdata, oamenii nu-si permit pasul acesta


Programul strict, dietele draconice de dinainte de concursuri se pare ca i-au fost fatale de aceasta data. Viorel Ristea isi dorea insa prea tare sa doboare anul acesta propriul record. In 2009 a ajuns pe locul 3 la Mister Universe, iar in 2010, locul 5. Visa acum la primul loc.


Cu siguranta Viorel Ristea simtise aceeasi presiune si inainte de concursul din Miami. Pe langa asta, sportivii de performanta vorbesc despre faptul ca inainte de spectacole participantii nu beau apa mai deloc, pentru a nu o retine in organism si pentru a avea o piele cat mai intinsa.


Viorel Ristea, cel de dincolo de scena competitiilor, era un barbat extrem de sensibil. A trecut printr-o casnicie esuata, dar si-a dorit sa mearga mai departe si sa nu isi piarda speranta. Nu a avut nicio clipa resentimente fata de cea care i-a fost alaturi pret de cativa ani.


PENTRU A-I ADUCE TRUPUL IN TARA, FAMILIA ARE NEVOIE DE 8.000 DE EURO  

CEI CARE VOR SA-I AJUTE FAMILIA POT DONA BANI IN CONTUL:


RO 20 BTRL 04601201 I 25612 XX

BANCA : TRANSILVANIA
CATALIN RISTEA    

SAU


DANIELA RISTEA

RO10BTRL04601201P71950XX
BANCA : TRANSILVANIA   

Un comentariu: