Regula nr 1:

Have fun and share! :).

miercuri, 20 iulie 2011

Bebeluși

Bănuiesc că ați observat și voi că femeile se transformă din scorpii în femei finuțe, gospodine etc în 3 situații: dacă le arzi bine de tot, dacă le duci la cumpărături când au ele chef și le dai cardu sau cash pe mână sau dacă le arăți bebeluși. Și dacă au și cum să se joace cu ei au orgasm deja. Nu pot să înțeleg fericirea asta pe care o au femeile atunci când sunt în preajma unui copil.

Nu e același lucru ca și când te joci cu propriul tău copil. Nu. Trebuie să fie neapărat al altcuiva, să aibe ochii mari, eventual și un bretonel sau un palmier în cap și e copilul perfect. Nu contează că și tu ai unu lângă tine poate chiar mai frumos care e gelos că tu îl pupi în cur pe celălalt. Nu. Ăla al altcuiva e copilu perfect. E cam de căcat dacă stai să te gândești că sunt tone, milioane de copii cu care te poți juca când vrea pula ta.

E o chestie ciudată și nu o să înțeleg niciodată maniile femeilor pentru bebelușii altora, că pula mea, poți să ai și tu propriul copil, acasă, nu trebuie să te duci prin vecini sau printre prieteni ca să te joci cu un copil...


Până la următoarea nemulțumire, vă salut,
Nea Lache


p.s.: n-am mai scris pe blogul Diannei din motive ce țin strict de lipsa mea de timp și de diferența de fus orar care ne omoară. Vă salut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu