Regula nr 1:

Have fun and share! :).

luni, 25 iulie 2011

Obsesia pentru iubire

Ați observat că fetele, în general, fetele de 12-18 ani așa, sunt înnebunite după iubitul lor și ar face orice să-l păstreze aproape. Că îl iubesc, că e viața lor, că ce se fac fără el. Nu, ele nu iubesc. E imposibil din punct de vedere psihologic să știi să iubești la vârsta la care abia ai scăpat de pampoane și de fuste ciudate de blug. Da, ții la el, e ceva mai mult decât un amic obișnuit, dar nu e dragoste. 

Mai încolo, pe la 16-17 ani, îl cunoști pe unu, vagabond el așa și vai, cel mai frumos om de pe planetă. Cu el o să te măriți, deja te gândești cum o să arate copiii voștrii și ce nume să le puneți. El, băiat neserios, te ia cu vrăjeli pe care tu ca proasta le crezi, că de, el e bărbatu vieții tale și după câteva luni, pac! direct în pat.Te fuți cu el, pardon, faci dragoste cu el- că tu în mintea ta nu ești pe punctul de a deveni o curvă, tu ai făcut dragoste cu el, și după o lună, hai câteva luni, dacă îi place de tine dezbrăcată, pa-pa băiatu viselor. Ca să nu mai zic că între timp tu dezvolți în subconștient o obsesie pentru acea persoană și pentru obiectu cu care te fute de care nu îți dai seama și pe care o descoperi abia în momentu când deja nu mai ai scăpare, când deja ești oarbă și nu mai poți vedea ceea ce încearcă să îți arate prietenii tăi. Că el are pe alta sau că s-a săturat de tine, că îl bagi prea mult în seamă sau cine știe ce alte motive. Și după o ceartă luuungă ajungi să te desparți de el și te gândești în mintea ta că nu ai de ce să ajungi să ții cu adevărat la un băiat, să ”îl iubești”- adică să dezvolți acea obsesie pentru el. Și așa ajungi să te culci cu din ce în ce mai mulți băieți, lăsându-te influențată de anturaj, că e fun, frate, să experimentezi, să prinzi experiența pentru viitor.

Și din cauza acestei obsesii pe care ai fost obișnuită să o dezvolți încă de mică, atunci când îți vei găsi jumătatea, bărbatu care te va satisface din toate punctee de vedere și pe care chiar o să ai motive să îl iubești, tu nu o s-o mai faci. Pentru că te-ai obișnuit ca toți să te fută și să plece. Sau ca în timp ce ești cu unu care poate chiar ține la tine, tu să te arzi cu altu, că așa ți se pare ție ok.

Mă rog, cred că acum media de vârstă a scăzut și crescut în același timp, adică obsesia se dezvoltă încă de pe la 12-13 ani și poate dura chiar peste 18, această obsesie manifestându-se la început prin gelozie excesivă, iar apoi printr-o stare de depresie, că nu mai ești cu ăla.

Fetelor, încetați cu obsesia pentru băieți. La 17 ani nu o să te căsătorești cu el, nu o să faci copii cu el și gelozia excesivă sufocă băieții și nu e bine, dacă vreți o relație de durată. Din partea mea puteți să faceți ce vreți, e viața voastră, corpul vostru, sentimentele voastre rănite, nopțile voastre în care stați să plângeți după Xulescu și așa mai departe. 

Nu mi-o luați în nume de rău, știu că adevărul doare, eu doar încerc să vă deschid ochii, că viața e grea și dacă v-o complicați de acum când veți fi mai mari o să ajungeți fără păr în cap, fără neuroni și piscine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu