Regula nr 1:

Have fun and share! :).

luni, 18 iulie 2011

Otelul invinge Steaua si castiga Supercupa Romaniei

Otelul Galati a castigat, duminica seara, Supercupa Romaniei, dupa ce a invins Steaua Bucuresti, scor 1-0, la Piatra Neamt.

Totul a mers rau pentru Steaua inca de la inceput. Mihai Costea nu a putut fi trecut pe foaia de joc desi a facut deplasarea, deoarece ANAF a blocat legitimarea sa la Steaua din cauza datoriilor pe care Adrian Mititelu le are catre Fisc.

Si pe teren, stelistii au suferit din primele minute. Cristi Tanase s-a accidentat in minutul 8 si a fost inlocuit cu Bajenaru. Galatenii au avut si ei o accidentare, cu patru minute mai devreme, Giurgiu fiind inlocuit de Viglianti.

Steaua a facut o prima repriza deplorabila, in nota jocurilor precedente. Ros-albastrii au avut o singura ocazie in primele 45 de minute, prin Galamaz, care aa reluat din trei metri slab si nu a putut sa-l invinga pe Grahovac in minutul 3.

In schimb, galatenii au profitat din plin de slabiciunile stelistilor, iar Bus a deschis scorul in minutul 14. Mijlocasul de banda l-a fentat pe Martinovici si a sutat de la marginea careului, fara sanse pentru Tatarusanu.

Stelistii au pasat in gol pana la finalul priemi reprize, dar nu au putut sa-i puna probleme lui Grahovac. De partea cealalta, Ibeh a sutat in bara in minutul 33, dupa ce l-a driblat excelent pe Gardos.

Jocul ros-albastrilor nu si-a revenit nici in partea secunda, cand baietii lui Ronny Levy au avut in zadar posesia, deoarece nu si-au putut crea vreo ocazie.

Galatenii s-au organizat excelent in defensiva si au reusit astfel sa castige cel de-al doilea trofeu din istoria clubului dupa titlul de campioana.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu