Regula nr 1:

Have fun and share! :).

marți, 9 august 2011

Nervi.

De ce mereu trebuie sa existe o alta fata careia sa-i placa de prietenul tau si care sa se bage cu japca in seama? Mai ales cand acea fata este recunoscuta pentru fazele de genu, adica bagat in seama cu japca in timp ce tu esti cu un baiat pe care ea il voia. Sau se presupune ca il voia. Este pur si simplu INSUPORTABIL. Mai ales atunci cand vezi ca s-a dat la iubitul unei prietene si dupa, cand s-a potolit cu prietenul ei, incepe sa se dea la al tau. 

Fata mea, iti zic un singur cuvant: sugi ! si nu cred ca vrei sa ma enervezi ca suntem in acelasi liceu si diferenta dintre mine si tine e ca pe tine te ia vantu pe sus si pe mine nu. Si cand arati cum arati nu cred ca iti doresti sa te pui rau cu mine. Nu te vad bine, asa ca inceteaza in pula mea cu toate cacaturile gen like-uri, comentarii si alte chestii. Nu te mai baga in relatia mea si o sa iti fie bine, iti promit io !

Pe restu, va pup!

Un comentariu:

  1. intotdeauna va fi o femeie/fata care ii va placea de baiatul/barbatul tau. de rine depinde sa stii sa-l tii pe el langa tine ca tentatii vor fi multe

    RăspundețiȘtergere