Regula nr 1:

Have fun and share! :).

vineri, 2 septembrie 2011

Playbike- On The Rocks!


E simplu. PlayBike – On The Rocks a devenit în cel mai scurt timp cel mai important eveniment de ciclism din România. Nu doar că este şi anul acesta Campionatul Naţional de Downhill din calendarul official al Federaţiei Române de Ciclism, dar, mai mult decât atât, este singurul concurs de downhill de clasă 1 a Uniunii Cicliste Internaţionale din tot estul Europei! Mai precis, asta înseamnă că suntem la acelaşi nivel cu reputate evenimente din Elveţia, Austria, Franţa, Germania sau Marea Britanie şi avem mijloacele necesare pentru a găzdui rideri de acelaşi calibru. Cei care vin la PlayBike – On The Rocks pot obţine pe lângă premiile noastre generoase în bani şi importante puncte UCI care au o mare valoare în clasamentele intenaţionale. Locul 1 la clasa Elite obţine astfel 60 de puncte UCI şi un premiu de 2500 de Euro în bani şi obiecte. Aşteptaţi-vă să vedeţi la PlayBike – On The Rocks rideri de top din Europa şi feţe obişnuite din World Cup!

Traseul nou şi progresiv făcut cadou comunităţii de rideri anul trecut a rămas în picioare, a fost reamenajat, cosmetizat şi a suferit modificări în partea lui inferioară, astfel încât cursa să se poată desfăşură în condiţii superioare de siguranţă şi pentru ca distracţia să nu poată fi influenţată de intemperii.

În rest, "Why change a winning thing?", după cum bine se spune. Nu se schimbă aspectele reuşite şi populare ale evenimentului. Vom avea petrecere şi dirtjumping nightsession, la fel ca şi anul trecut, zonă pentru spălat bicicletele, perimetru de standuri pentru expozanţi şi echipe, facilităţi de cazare pentru riderii înscrişi şi lucrăm la diverse surprize menite să facă evenimentul mai prietenos pentru participanţi şi pentru public.

Clasele de concurs de anul acesta vor fi Elite Băieţi (rideri cu licenţă internaţională UCI), Elite Fete (rideriţe cu licenţă internaţională UCI), Juniori Amatori (până în 18 ani, inclusiv), Seniori Amatori (18-30 de ani), Masters Amatori (peste 30 de ani) şi Hardtail (biciclete doar cu suspensie faţă).

Concursul foto este şi anul acesta o realitate şi se premiază cu 250 de Euro. Doritorii trebuie doar să ne trimită un e-mail cu un link spre un portofoliu on-line şi să completeze formularele noastre de participare prin care ne asigură că ne trimit cele mai bune 10 fotografii surprinse de ei în timpul evenimentului. Sponsorul nostru principal, Nokia, asigură uneltele necesare pentru noul nostru concurs video: 10 telefoane Nokia N8 pentru a face un montaj reuşit la PlayBike – On The Rocks. Câştigătorul păstrează smartphone-ul, easy!

Da, vom avea un film oficial şi anul acesta! Monkey Movie lucrează deja de zor la detalii. Cinema quality, baby, cinema quality!

http://www.vimeo.com/27238754

Nu în ultimul rând trebuie să le mulţumim sponsorilor şi partenerilor noştri oficiali! PlayBike – On The Rocks este un eveniment susţinut de Consiliul Judeţean Braşov şi de Federaţia Română de Ciclism, sponsorizat de Nokia, Skoda prin DelCar, INA Schaeffler, Kronospan, Sanosan, Losan, Sergiana, Agetaps, DHS Bike Parts, LMS, Thunder Tools, Romsoft, Kerobike, Silnef, Wachman, L.Angely's şi Cityplex Brasov şi promovat de Kiss FM, Zile şi Nopţi, DirtBike.ro şi MyTEX.

Verificaţi acest site şi contul nostru de Facebook pentru cele mai noi informaţii despre PlayBike – On The Rocks, poze de pe traseu şi informaţii despre riderii din străinătate care urmează să ne viziteze!

Sper sa ajung si anul acesta, desi nu stiu cum voi reusi, dar eu incerc... Mi se pare genial ca Romania se numara de anul acesta printre tarile europene in care "datu pe bike" conteaza. Punctele UCI conteaza super mult si inseamna, zic eu, un mod de a ne arata ca romanii au vointa, pot si vor, doar ca trebuie incurajati, iar acest concurs este un mod de a arata ciclistilor din Romania ca, daca se vrea, se poate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu