Regula nr 1:

Have fun and share! :).

luni, 13 februarie 2012

Scoala pe zapada

Stiu ca nu am mai postat de mult si ca incep cu un articol nu tocmai placut, dar m-am enervat foarte tare astazi, la scoala, cand profesorii ne ziceau sa plecam dracu' acasa si doua minunat de constiincioase colege au facut ceea ce fac de obicei: baga penibila si patetica scuza ca "avem de tras la xerox un proiect". Da-le in mortii lor de proiecte, in curtea scolii e zapada cat tine si tie iti arde, de proiecte? Si oricum, xeroxul liceului, care mai este si scump si ele nu pot pune niciodata bani pentru ceva ce tine de o activitate a clasei pentru ca "nu au bani", nu este singurul xerox din Bucuresti. In orice cartier ai sta, tot gasesti un xerox care e cu siguranta mai bun decat xeroxul din liceu. 

Nu o sa inteleg niciodata de unde atata pupincurism si de unde atata pasiune pentru scoala. Ca oricum nu te ajuta cu nimic daca ramai in aceasta tara superba

Ideea este ca am scris acest articol pentru ca, de cand am plecat de la scoala, ma gandesc la pupincuristi si la cum foarte multa lume ar renunta la orice doar ca sa ajunga "favorit". Intelegi, va rog, ca daca pupi in c** nu inseamna neaparat ca esti vazut bine. Credeti ca daca eram pupincurista eram in alt loc decat acum? Va zic eu ca nu. Pentru ca tot ce am realizat pana acum am realizat pe munca mea, nu pe faptul ca m-as fi dat bine pe langa cineva.

Asa ca, data viitoare cand voi fi eu la scoala si voi doua nu o sa vreti sa plecati, o sa va iau frumos de par si o sa va arunc direct in zapada, cu tot cu proiectele voastre. Ne-am inteles?

Dianna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu