Regula nr 1:

Have fun and share! :).

luni, 13 ianuarie 2014

Trailer Game of Thrones season 4

Pe 12 ianuarie 2014 a fost publicat trailerul pentru cel de-al patrulea sezon Game of Thrones, pe care fanii seriei îl așteaptă cu sufletul la gură. 

În aprilie 2014, debuteaza in SUA al patrulea sezon din serialul fenomen Game of Thrones. Primul trailer arata spectaculos si promite multe momente geniale.


Inspirat din seria de romane ale scriitorului american George R.R. Martin, serialul "Urzeala tronurilor" prezinta, de o maniera epica si cu mijloace luxuriante, putin obisnuite pentru o productie de televiziune, lupta fara mila pentru puterea absoluta in regatul fictiv Westeros.

In noul sezon, Daenerys Targayren se indreapta spre orasul Yunkai, impreuna cu armata ei, sclavii razboinici pe care ea i-a eliberat la finalul sezonului trei. Khaleesi, interpretata de Emilia Clarke, apare inconjurata de mii de oameni semi-dezbracati, in timp ce ii convinge sa i se alaturile si impreuna sa mearga pentru a-si redobandi locul pe Tronul de Fier.

Abia astept sa vad ce se va intampla cu personajele, pentru ca sezonul 3 s-a terminat in cel mai mindfuck mod posibil :))


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu