Regula nr 1:

Have fun and share! :).

Reguli

Evident că trebuie să existe şi câteva reguli care trebuiesc respectate, asta pentru ca totul sa fie în regulă.

 1. Nu imi spune că trebuie să sterg poza nu ştiu care sau orice alt material, doar pentru ca ţie nu îţi place. Materialele de aici sunt create de mine, sunt puse pe blogul meu, au watermark, copyright, deci pot să fac ce vrea muşchii mei cu ele.

update: la rubrica P.O.D.[photo of the day] sunt poze de pe Google si uneori [destul de rar] poze facute de mine. In consecinta, nu imi rezerv niciun drept asupra pozelor de pe Google, DeviantArt sau alte site-uri.
2. Pot şterge comentariile care nu au rost sau care au conţinut jignitor.

3. Există o pagină special creată pentru Link Exchange. Folosiţi-o, nu lăsaţi comentarii pe la diverse posturi. Acele comentarii sunt off-topic şi sunt şterse automat. 
4. Dacă este vreo informaţie gresită pe blog, o voi corecta, cu scuzele de rigoare.

5. Dacă tot intraţi şi citiţi, comentaţi. Spuneţi-vă părerea despre articole!

6. Accept orice sugestie legată de tema blogului sau de antet, dar NU accept sugestii legate de conţinutul blogului, de subiectele dezbatute aici, modul în care scriu etc. Este, totuşi, blogul meu şi îmi rezerv dreptul de a face ce vreau cu el.

7. Lepşele merg la toţi cei care doresc să le preia. 

8. Sub video-urile de pe YouTube există Free Download. De acolo puteţi downloada melodia repectivă în format .mp3

9. Dacă intraţi pe chat-ul de pe pagina de Contact si Chat, vorbiţi, nu începeţi să scrieţi texte de genul " kjsahidodwwp" doar pentru a vedea dacă răspunde cineva sau dacă merge . Vă zic de pe acum: MERGE şi RĂSPUND!

10. Legat de punctul 9, cei ce trimit astfel de mesaje s-ar putea trezi cu jigniri din partea persoanei din partea cealaltă.

11. Nu dau accept la comentariile semnate "Anonim".
Musai de precizat că 99.9% din pozele de pe blog sunt făcute cu telefonul mobil- aka Nokia 5800 Express Music- deci îmi cer scuze pentru calitatea lor care uneori lasă de dorit.


Update: Legat de pozele de pe blog, începând cu posturile din 7 august 2010, acestea sunt făcute cu Nikon P100. Când voi face poze cu telefonul voi scrie sub post, desigur.


P.S.: unele poze sunt luate de pe Facebook, fara acordul posesorilor. As da sursa, da' in general caut poze o zi pe saptamana sau chair mai rar pe care le salvez intr-un folder si nu retin sursa. Deci nu ma injurati daca va gasiti pozele pe aici :D

6 comentarii: